Publicat en General

aparicions

De cop i volta surt, es tanquen els llums, la porta no s’obre, per sota el forat de la porta veus llum i, a més, entra una mica de fum … és curiós com sempre es repeteix la mateixa escena en totes les pel·lícules que volen fer por.

El mateix personatge que ahir cantava nadales engrescat per l’anís, avui arriba a la seva pensió i veu alguns canvis a l’habitació, uns quadres extranys, uns colors que no reconeix i, de sobte, com a les pelis de terror que veia quan podia anar al cine, veu …………………….  llum que surt per sota la porta del bany, va directe a l’armari, hi té un bastó, recorda, … obre l’armari i no troba rés del que buscava … S’atura, no diu rés, surt de l’habitació, tanca la porta, gira a la dreta, posa la clau al pany … i la porta també s’obre, ara troba coses familiars, la seva pintura escapçada, els claus on hi havia hagut quadres … i l’ampolla d’anís sobre la taula. Respira tranquil, fa un glopet, ja no veu el llum per sota la porta del bany.

A vegades les portes s’obren i et porten al lloc equivocat, el lloc que trobem ens ofereix coses que nosaltres no tenim, … però que no són nostres. Al final acabem estimant aquelles coses que tenim, encara que siguin poques però ……………………… són les teves cosetes i et fan sentir còmode …

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s