Publicat en General

any nou … vides renovades

El nostre homenet cantant de nadales ha tornat del seu viatge a Equador, ha anat a passar els dies de nadal amb la familia. Els viatges, d’anada i tornada, van ser prou distrets, acompanyats de persones de conversa agradable, amb bons productes alimentaris amanits amb unes copetes d’anís amablement servides per les hostesses de la companyia, que van intentar que no li faltés de rés al nostre protagonista.

Ell, com tothom, té el cor dividit entre les dues terres, és català, però va estar 10 anys vivint i treballant a l’Equador, feia feines de responsabilitat i es va relacionar amb els alts càrrecs polítics i les personalitats que movien la major part dels interessos del país. Li va arribar el moment d’arrelar … o de tornar als orígens. Els seus pares van optar per quedar-se i ell, en canvi, va preferir tornar a casa, pq tot i estar una dècada fóra de la ciutat, sempre ha estat casa seva.

Ara, un cop a Barcelona, té la missió de triar alguna de les festes de cap d’any que li estan proposant, totes tenen el seu atractiu, bé, algunes les ha descartat directament, i aquest any se sent amb ganes de passar-s’ho bé. Vol  celebrar per endavant que a finals de gener tindrà el seu pis totalment reformat i que podrà deixar la pensió i els seus habitants, molt macos però no els ha triat. Així doncs … cap d’any, reis i l’homenet que canta nadales a la porta de la catedral tornarà a la seva rutina, deixarà l’ampolla d’anís a l’armari fins l’any vinent i, a partir d’ara, cada dia quan plegui de la feina a la botiga de vetes i fils, anirà a casa a compondre les cançons que interpretarà als passadissos del metro, sota la disfressa de violoncelista italià.

Bon any a tothom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s