Publicat en General

novetats i propòsits de l’any nou

feia dies que el nostre protagonista no apareixia per aquestes pàgines, ha estat atrafegat a la botiga, primer els reis, ara les rebaixes i a més està rebent indicis que el voler nomenar director de la botiga.

Per ell és un gran reconeixement, el seu passat com a director d’oficina bancaria a l’Equador li va donar molta capacitat d’anàlisi, aquestes habilitats adquirides a la banca li han servit per aplicar-les a la botiga, i ara, li poden servir per ascendir al lloc més alt. Tot això coincideix amb l’acabament de les reformes i, per tant, amb l’augment de les despeses, la pensió li representava molt poc al mes, ara, en canvi, haurà de tornar a fer comptes per arribar a final de mes. Té un raconet apreciable, que aconsegueix cada any a la fira de santa llúcia.

A més, ha obert una etapa il·lusionant amb una noieta que va conèixer per cap d’any. Curiós, pensa ell, que amb la seva poca hablitat per aquestes coses hagi pogut conèixer algú que treballa en un bar i hagi pogut quedar amb ella de forma repetida. Està sorprès, ell mai gosaria xerrar i/o flirtejar amb algú mentre treballa, però una conversa iniciada per un company de la colla va fer que ella li demostrés el seu interés.

Com a propòsits de l’any, ha pensat en no consumir tant anís, ja té prou ampolles per fer els seus concerts de nadales. Intentarà diversificar els seus instruments.

Per això us pregunta … quines altres ampolles de begudes amb contingut alcohòlic podem fer servir com a instruments musicals???

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s