Publicat en General

sobre ratxes i dinàmiques

Positives, negatives … en tota activitat (normalment es relaciona amb l’esport) hi ha ratxes. Ara, amb la modernitat també les anomenem dinàmiques. En que consisteixen??? Es basen en entar en una inèrcia que fa que tot allò que s’executa té el mateix resultat.

grafic-descendent

Si estem en un mal moment, tot esforç que fem, malauradament, acabarà en un resultat negatiu, sempre passarà alguna cosa que ens farà perdre una oportunitat. Hi podem posar esforços, treballar-ho, millorar, però hi ha un punt que et fa anar cap al lloc oposat on tu volies anar. Poso com a exemples, l’Osasuna i l’Espanyol (equips de futbol) que tot i els nombrosos intents per capgirar la seva situació, no acaben de trobar la manera d’aconseguir aquella victòria balsàmica que faci sortir a la llum tota la feina que estan fent.

grafic-ascendent

A l’altre costat de la balança hi ha la dinàmica positiva. Es resumeix en aquella situació en que, facis el que facis, sempre obtindràs un resultat positiu. Pots tenir un mal dia, hi pot haver factors que empitjorin aquest mal dia … però al final, surt aquella coseta que fa que obtinguis el resultat que vols.

Els escriptors experts en autoajudar-te, diuen que la teva ment és capaç d’atraure allò que realment vols si ho desitjes amb prou intensitat. De la mateixa manera, si no tens prou ambició per aconseguir alguna cosa … mai l’aconseguiràs.

Però bé, el que realment importa és esforçar-se per assolir els objectius. Fent bé les coses, arribarà un moment que s’obtindran els resultats positius que tant necessitem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s