Publicat en General

tipus d’alumnes i oients …

Aquí els tenim, els principals actors en la gran obra de teatre de la universitat, els que omplen les aules, els que desborden els bars, els que, de tant en tant, van a la biblioteca …  Hi ha molts tipus d’oients, d’audiència però aquí vull destacar els més graciosos, els que, per la seva definició, tots voldriem veure en directe!

De moment puc diferenciar 4 tipus diferents d’especímens “rarets”:

 

Tipus 1: el zombie: un que mira fixe tota l’estona, jo a hores d’ara encara no sé si és viu o mort, no es va apuntar ni la data de l’examen. Quan no mira amb la mirada perduda a l’horitzó, gira el coll una mica i mira al més enllà per la finestra. Té sort de tenir finestra, sino es quedaria trabat en la seva postura. Aquests no molesten, tampoc aporten … hauriem de preguntar-nos si … cuecen o enriquecen.

 

Tipus 2: la típica noia amb aire mongil (de monja, vaja), que va vestida bastant rareta, i que parla moooooolt fluix, a més entre paraula i paraula deixa passar 20 interminables segons que fan que el director d’orquestra, és a dir el professor perdi els nervis. Hem de tenir en compte que les pauses del nostre interlocutor ens permeten rumiar una resposta millor i més sorprenent.

 

Tipus 3: la rara agressiva, aquesta passa desaparcebuda sota una aparença normal, però s’hi amaga una fera ferotge amb molt mala folla, d’aquelles, que si la facultat fos de la Universitat de Texas, ja ens hagués matat a tots amb una retallada, que està taradeta vaja. Ha passat carnaval, si l’haguessin vist entrar amb una màscara d’os panda … haurien arrencat a còrrer

 

Tipus 4: el que no hi és tot, altrament dit, que li falten un parell de voltes, o una bullideta. Aquest és capaç de desconcertar a tothom. Després de tenir eines de recerca a les seves mans és capaç de cridar per saber una informació, normalment no relacionada amb el contingut de la classe. Els altres alumnes i el professorat el respecten pq encara és a temps d’acabar la seva cocció.

 

Els altres que falten, són gent força normal, noietes joves, unes quantes mamis, repetidors, empanats…normals vaja! clar que … els empanats segurament siguin una 2a derivada o 2a característica de qualsevol dels altres grups d’alumnes!!

 

Fantàstica diversitat, oi???????

 

—————————————————————————————————————————-

 

PD1: Els culers estem decebuts per aquest cap de setmana tant nefast …

PD2: Els basquetmaniatics estem al·lucinant amb la final de copa. D’aquells partits que no s’han d’acabar mai … quantes coses que han passat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s