Publicat en General

Guanyarem sempre?

Fa uns anys, després de la temporada en que vam guanyar a París … es va caure en la desidia, ho teniem tot fet, estavem orgullosos del nostre equip, i ells d’ells mateixos. S’ho creien tot, anaven als partits com qui va de vacances … i ens va passar factura.

Potser que a la Selecció d’Espanya els estigui passant això??? Han guanyat a gairebé totes les competicions, sempre tornen amb medalles penjades al coll i ara … debut amb derrota i mal joc … i una segona jornada en que s’ha patit per derrotar la Gran Bretanya. Estaran cansats de guanyar, que necessiten per rendir com es suposa que saben fer??

És una pregunta que corre per l’aire, no només passa en el món de l’esport, ens hi trobem cada dia, a cada empresa, a cada departament veus persones brillants, carregades de talent, motivació, coneixements, empenta … Estan uns anyets intentant ser els millors, superant-se, aprenent, aportant … fins que per algun extrany motiu, deixen de ser-ho, es tornen transparents, fan bé la seva feina però sense aspirar a brillar, per això estan els joves, diuen!

És el que s’anomena “acomiadament interior”, persones excel·lents que s’esborren de la vida brillant per quedar-se en la gran massa que no destaca, els normals!

Ara bé, qui som? que som? que volem ser? L’acomiadament interior hauria de ser selectiu, podem tenir una vida brillant personalment?? I tant! Podem gaudir de grans èxits afectius encara que no els tinguem econòmics?? Per suposat!

Serem brillants, triomfarem sempre que tinguem ganes, esperit, empenta per fer girar el món, quin món? Tot? el nostre? això és cosa de cada un! Però hem de voler controlar on estem, vivim i treballem per objectius … ens els marquem i ens els marquen, doncs ………… hem de ser el que volem, no deixar-nos portar per la rotació de la terra sino … impulsar-la! I ho saps! 😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s