Publicat en General

quin és el problema??

Ja fa temps que la selecció espanyola de futbol no juga a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida … és a dir no passa per Catalunya.

Diuen, els que busquen excuses, que no som un terreny propici per la selecció. No diré ni que si ni que no, només posaré com a exemple la Copa Davis, omplen el Sant Jordi i els animen, els empenyen a guanyar.

A mi, francament, m’importa ben poc que vinguin o no, els veuria per la tele, no tinc passió per la selecció, però estic convençut que hi hauria molts catalans que estarien encantats d’anar a animar la selecció. I coi, si has de pagar 50€ per una entrada segur que és per anar a animar. Continuen estant segurs que no rebrien ànims? De totes maneres, si li ha de costar un euru a l’ajuntament, ja està bé que se’n vagin a altres ciutats.

Els dos que es van queixar que Barcelona fos la seu de la Davis … ara que?? Som un territori esportista i esportiu, han guanyat el doble i els han aplaudit, quan potser es mereixien una xiulada per les declaracions que van fer.

Els personatges públics, com ells, no haurien de fer segons quines declaracions. Tenen sort que el públic del tennis és molt educat, i que la majoria de partits i competicions es juguen fóra del país, sino potser patirien alguna bronca per part dels ofesos.

Altres personatges públics, com el Joan Laporta, també s’haurien de plantejar segons quines actituts. És el president d’una institució important i a més, té la intenció de fer carrera política. Hauria de deixar la rauxa aparcadeta dins del mercedes i començar a fer servir el seny. Ja l’ha vessat massa cops. Té tot el dret del món a sortir de nit, beure el que vulgui, fer el que vulgui però que ho faci en un local privat, que tanqui el local per a ell i els seus amics i que faci el que vulgui. Sino ho fa, s’exposa a que algú li faci una foto i la publiqui. Si fan aquesta foto, com van fer diumenge passat, no és culpa del fotograf, ni del diari que la publica … això és només una conseqüència d’un acte molt criticable.

I per acabar dues noticies impactants!

http://www.20minutos.es/noticia/581106/0/athletic/europa-league/invasion/

http://blogs.20minutos.es/becario/post/2009/12/05/demasiado-sexy-trabajar-suiza

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s