Publicat en General

la llista de cap d’any

Ara que ens acostem al 31 de desembre … i a l’1 de gener … les televisions ens omplen les emisions amb resums de l’any, de la dècada, del segle, de tot, resums d’humor, en clau política, informatius, resums regionals, locals …

Vosaltres feu el vostre recull d’històries??? També podrieu fer un especial de cap d’any, poseu-lo al facebook i que tots els vostres amics riguin una estona recordant els millors moments de l’any que deixem enrera.

És un clàssic de cap d’any, demanem desitjos mentre intentem no descomptar-nos amb les campanades, també fem propòsits per l’any següent que desemboquen en una despesa en gimnàs, dietes, xiclets per deixar de fumar … Sembla que molts cops ens en sortim. Si ho intenteu tot de cop ………. malament, s’ha d’anar pas a pas, cosa a cosa i deixar-ne alguna per l’any vinent.

Fent un repàs de les coses bones … bé, me les quedo per mi, que sino alguns de vosaltres sortirieu crescudets després de llegir això. Però a destacar, retrobaments, naixements, casaments, compres, nous lloguers, noves feines, nous projectes, noves il·lusions … estic pensant en vosaltres, segur que podeu entrar en algun d’aquests grups.

Espero que el 2010 ens porti més salut, més dinerons, més amics, més familia i, sobretot, molt bones noticies personals, animeu-me la vida amb les vostres novetats. Si no dieu rés ………… voldré entendre que tot us va bé!

Salut!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s